Guesthouse Sonatine

Brugge

Scroll omlaag

Guesthouse Sonatine

Guesthouse Sonatine (voorheen Gallery Guesthouse) ligt in het historische hart van Brugge, gelegen op het bekende Walplein, naast de historische stadsbrouwerij “De Halve Maan”. Het guesthouse bestaat uit twee herenwoningen waarvan, de ene dateert van 1580 en de ander uit 1797. Er zijn nog veel stijlelementen terug te vinden, die gecombineerd zijn met een moderne design inrichting.

Onze gastenkamers hebben allemaal eigen badkamer met douche of bad (of beiden. Alle kamers hebben de badkamer ensuite, behalve de "Garden", die wel een privé-badkamer heeft, maar deze ligt aan de andere kant van de gang). Badjassen voor de twee meter de gang over zijn voorhanden. Uiteraard is er ook een tv op iedere kamer en door het hele gebouw is gratis wifi aanwezig. De kamers "Garden" en "De Walplein" hebben ook de mogelijkheid van airconditioning.

Parking: 50 meter van ons B&B vindt u een openbare parking; Parking Oud-Sint Jan (het adres: Zonnekemeers 18, 8000 Brugge). Deze parking is het best te bereiken door het centrum in de rijden bij het Centraal Station (NMBS) via de Oostmeers en dan is de tweede rechts de Zonnekemeers. Daar vindt u aan uw linkerhand een openbare parkeergarage (Parking Oud Sint-Jan), op het einde van de Zonnekemeers ligt het Walplein en op de rechterhoek ons B&B. Verderweg, maar ook de allergoedkoopste parking, is naast het centraal station (Chantrellstraat 42).

Per trein is ons B&B ook goed te bereiken, het ligt 700 meter van treinstation Brugge. Om ons B&B te bereiken; neem de uitgang richting het centrum (het stationsplein) en steek de drukke weg over. Loop rechtdoor (Oostmeers) en neem de twee weg rechts (Zonnekemeers). Deze straat leidt naar het Walplein, meteen op de hoek rechts vindt u ons B&B.


Kamers

Familiekamer

Familiekamer

Beschrijving
De Halve Maan is een kamer onder eeuwenoude balken met een tweepersoonsbed en twee éénpersoonsbedden. In de  ruime badkamer is zowel een inloopdouche als een groot ligbad aanwezig en daarnaast twee wastafels, een babytafel en een haardroger. Naast de badkamer is er nog een apart toilet aanwezig. Op de suite is ook een 'hospitality tray' aanwezig, waarmee u ieder moment van de dag thee en koffie (Nespresso) kan zetten. Onbijt kan worden verzorgd en kost 12.50 euro per persoon, per overnachting.

Aantal personen 4

De Lac

De Lac

Beschrijving
De Lac is een ruime kamer (type ‘superior’) aan de achterkant van het huis met uitzicht op de tuin. Er is ook zicht op een oude poort die ooit toegang gaf tot het oude stadscentrum. De kamer heeft een nieuw super kingsize bed dat geschikt is voor lange mensen (1.80 x 2.10), van kwaliteitsmerk AUPING. Op veel kamers is een 'hospitality tray' aanwezig, waarmee u ieder moment van de dag thee en koffie (Nespresso) kan zetten of u kan beneden in de lounge verse koffie nemen uit een volautomatisch koffie-apparaat en thee zetten. Er is zitgelegenheid voor twee personen, een bureautje, wifi en tv. De kamer heeft een eigen 'en suite' badkamer met twee wastafels, toilet, een bad en douchegelegenheid in het bad. Er is ook een haardroger aanwezig. Er is de mogelijkheid tot het gebruiken van het ontbijt, dit kost 12.50 euro per persoon (per keer).

Aantal personen 2

Den Anker

Den Anker

Beschrijving
Den Anker is een kamer met zicht op het Middeleeuwse Walplein. Overdag kan dit plein gezellig druk zijn met mensen op terrasjes, ’s avonds en ’s nachts is het er meestal heel rustig en stil. De kamer heeft een nieuw super kingsize bed van kwaliteitsmerk AUPING (1.80 x 2.00), een eigen en suite badkamer met douche, toilet, twee wastafels en een haardroger. Op de kamer is een 'hospitality tray' aanwezig, waarmee u ieder moment van de dag thee en koffie (Nespresso) kan zetten. Er bestaat de mogelijkheid tot ontbijten, dit kost 12,50 euro per persoon (per dag).

Aantal personen 2

Walplein

Walplein

Beschrijving
De kamer "Walplein" geeft via vijf ramen uitzicht op het eeuwenoude Walplein en haar hoge bomen. Overdag kan dit plein gezellig druk zijn, ’s avonds en ’s nachts is het er meestal heel rustig. De kamer heeft een nieuw superkingsize boxspring bed van kwaliteitsmerk AUPING (1.80 x 2.00). Er is een zeer ruime badkamer 'en suite' met toilet, inloopdouche en twee wastafels. Er is ook een haardroger aanwezig. Op de kamer vindt u een 'hospitality tray', waarmee u ieder moment van de dag thee en koffie (Nespresso) kan zetten. Er is airconditioning op deze kamer aanwezig, op warme dagen kan u hier, indien gewenst, van gebruik maken (+5 euro per nacht). Er is ontbijt mogelijk, dit kost 12.50 euro per persoon.

Aantal personen 3

Garden

Garden

Beschrijving
De Garden is een ruime kamer aan de achterkant van het huis met uitzicht op de tuin. Er is een eigen badkamer, maar deze is niet 'en suite', maar bevindt zich op de gang aan de overkant van de kamer. Deze badkamer is wel volledig privé en alleen voor de Garden toegankelijk. In de badkamer bevindt zich een moderne ruime inloopdouche. Er is een haardroger en badjassen zijn ook voorhanden. De kamer heeft een nieuw super kingsize boxspring van kwaliteitsmerk AUPING (1.80 x 2.00). Er is zitgelegenheid voor twee personen, wifi en tv. Op de kamer is ook nog een 'hospitality tray' aanwezig, waarmee u ieder moment van de dag thee en koffie (Nespresso) kan zetten. Er is airconditioning op deze kamer aanwezig, op warme dagen kan u hier, indien gewenst, van gebruik maken (+5 euro per nacht). Er is uiteraard de mogelijkheid te ontbijten, dit kost 11.50 euro per persoon (per keer).

Aantal personen 3

Beoordelingen

Contact

Guesthouse Sonatine

Brugge

Walplein 27 , 8000 , Brugge, Belgie


tel: + 32 (0)50/ 33 28 26
gmap